Symetri bliver verdens største Autodesk forhandler

Symetri ekspanderer og opkøber amerikanske Microdesk. Opkøbet betyder, at Symetri nu er verdens største Autodesk forhandler.

Symetri bliver verdens største Autodesk forhandler

Købet af Microdesk Inc er i tråd med Symetris strategi om at blive global markedsleder og med overtagelsen får Symetri 300 flere eksperter inden for byggeriet. Sammen vil Symetri og Microdesk have en øget service- og R&D-kapacitet til at levere mere værdi for deres kunder og gøre flere mennesker i stand til at arbejde smartere og mere bæredygtigt.
Med aktiviteter på tværs af USA og Europa vil Symetri og Microdesk samtidigt have en unik position til at kunne hjælpe kunder med globale aktiviteter.

Tilsammen vil de to virksomheder betjene mere end 250.000 daglige brugere fordelt på 20.000 kunder og have mere end 750 ansatte.

.

Nyheder

Symetri ekspanderer i Danmark

30 november 2023

Symetri har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) fra HLM Group med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

Læs mere
Nyheder

Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

11 oktober 2023

Det behøver ikke at være svært at opfylde nuværende og kommende klimalovgivning. Med One Click LCA, verdens førende software til livscyklusvurderinger (LCA), samt Naviate Zero, Symetris bæredygtigheds-plugin til analyse af materialevalg, er du godt på vej.

Læs mere