MVP (Minimum Viable Product)

Symetri lancerer Naviate Zero

Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) er nu lanceret. Med Naviate Zero kan alle Revit-brugere træffe intelligente, bæredygtige materialevalg i deres modeller. I denne første MVP gør vi det muligt for et begrænset antal brugere at teste Naviate Zero.

Symetri lancerer Naviate Zero

Symetri har stor fokus på bæredygtighed og er altid på udkig efter nye måder at øge energieffektiviteten og reducere CO2-udledningen. Tidligere i år annoncerede vi vores partnerskab med One Click LCA - og nu kan vi tilbyde endnu en ydelse indenfor bæredygtighed.

Med Naviate Zero har du adgang til et omfattende bibliotek af EPD'er (ressourcer) fra One Click LCA. Du kan nemt søge efter EPD'er og knytte dem til forskellige typer eller lag (materialer) i din egen model.

Du kan til enhver tid foretage en hurtig beregning af CO2e for trin A1 til A3 (Cradle to Gate) og undersøge, hvilke bygningsdele, der har den største indvirkning på udledningen.

Det er også muligt at eksportere alle tilknyttede EPD'er og mængder fra modellen til One Click LCA for at udføre en grundig livscyklusanalyse.

Denne første version af Naviate Zero er kun tilgængelig for et begrænset antal brugere. Du kan ansøge om adgang her og læse mere om Naviate Zero på Naviate.com.

 

Nyheder

Symetri ekspanderer i Danmark

30 november 2023

Symetri har med virkning fra 1. december 2023 opkøbt Autodesk forhandler ITL (Inside the Lines) fra HLM Group med henblik på at styrke sin position på det danske marked.

Læs mere
Nyheder

Symetri gør det let for dig at designe og bygge bæredygtigt

11 oktober 2023

Det behøver ikke at være svært at opfylde nuværende og kommende klimalovgivning. Med One Click LCA, verdens førende software til livscyklusvurderinger (LCA), samt Naviate Zero, Symetris bæredygtigheds-plugin til analyse af materialevalg, er du godt på vej.

Læs mere