iConstruct

iConstruct

iConstruct giver mange fordele indenfor sikkerhed, miljø, omkostning og planlægning, når du arbejder med BIM-projekter, og anvender Autodesk Navisworks til samarbejde og gennemgang.

iConstruct

iConstruct giver mange fordele – sikkerheds- og miljømæssige samt omkostnings- og planlægningsmæssige – når du arbejder med BIM-projekter og anvender Autodesks Navisworks til samarbejde og gennemgang.


Bygningsinformation

iConstruct er et BIM-program til Autodesk Navisworks og anvendes i mange forskellige brancher verden over. Med iConstruct kan du være sikker på, at de involverede parter kan håndtere projektet enkelt og effektivt gennem hele forløbet fra den første konceptudvikling og helt frem til efter projektets afslutning og overdragelse.

iConstruct giver mange fordele – sikkerheds- og miljømæssige samt omkostnings- og planlægningsmæssige – når du arbejder med BIM-projekter og anvender Autodesks Navisworks til samarbejde og gennemgang. Informationer fra forskellige designmodeller kan konfigureres og administreres i et nemt håndterligt flerbrugerformat. Information fra standardiserede data i modellerne kan udtrækkes på et hvilket som helst stadie af byggeprocessen med værktøjssættet i iConstruct, og du har flere forskellige rapporter til rådighed. Kommunikationen bliver bedre og nøjagtigheden større gennem hele projektforløbet.

Oplev iConstruct Clash

Fordelene ved iConstruct Clash

  • Smart og effektiv kollisionshåndtering
  • Funktioner til behandling, gennemgang og administration af projektkoordination
  • Statusvisualisering for produktansvarlige
  • Eksport af modeller til førende softwareløsninger
  • Automatisering af gentagne opgaver vha. BIMFlow
Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

Autodesk Docs

Fælles dataplatform i cloud. Symetri rådgiver dig om, hvordan du tilpasser softwaren til dine forhold og projekter.

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i én platform. Platformen kan hjælpe dig med at holde dit projekt på sporet igennem hele byggeprocessen, lige fra tilbudsfasen til overlevering til bygherre.

Læs mere