iConstruct

iConstruct

iConstruct giver mange fordele indenfor sikkerhed, miljø, omkostning og planlægning, når du arbejder med BIM-projekter, og anvender Autodesk Navisworks til samarbejde og gennemgang.

iConstruct

iConstruct giver mange fordele – sikkerheds- og miljømæssige samt omkostnings- og planlægningsmæssige – når du arbejder med BIM-projekter og anvender Autodesks Navisworks til samarbejde og gennemgang.


Bygningsinformation

iConstruct er et BIM-program til Autodesk Navisworks og anvendes i mange forskellige brancher verden over. Med iConstruct kan du være sikker på, at de involverede parter kan håndtere projektet enkelt og effektivt gennem hele forløbet fra den første konceptudvikling og helt frem til efter projektets afslutning og overdragelse.

iConstruct giver mange fordele – sikkerheds- og miljømæssige samt omkostnings- og planlægningsmæssige – når du arbejder med BIM-projekter og anvender Autodesks Navisworks til samarbejde og gennemgang. Informationer fra forskellige designmodeller kan konfigureres og administreres i et nemt håndterligt flerbrugerformat. Information fra standardiserede data i modellerne kan udtrækkes på et hvilket som helst stadie af byggeprocessen med værktøjssættet i iConstruct, og du har flere forskellige rapporter til rådighed. Kommunikationen bliver bedre og nøjagtigheden større gennem hele projektforløbet.

Oplev iConstruct Clash

Fordelene ved iConstruct Clash

  • Smart og effektiv kollisionshåndtering
  • Funktioner til behandling, gennemgang og administration af projektkoordination
  • Statusvisualisering for produktansvarlige
  • Eksport af modeller til førende softwareløsninger
  • Automatisering af gentagne opgaver vha. BIMFlow
Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Læs mere