BIMEYE

BIMEYE

Effektiv dataindsamling, samarbejde og koordinering i BIM-projekter

BIMEYE – den nye tidsbesparende arbejdsproces til BIM-projekter

Hvis du arbejder med BIM, kan du måske nikke genkendende til dette:

  • ”Jeg synes ikke rigtigt, at jeg ser den omtalte 'værdi' af BIM i form af reelle resultater i mine BIM-processer og byggeprojekter.”
  • ”Hvordan sikrer jeg, at jeg har en ’digital tvilling’?”
  • ”Kan jeg modtage alle mine forskellige filer og dokumenter som en ’digital levering’?”
  • ”Hvordan sikrer jeg overdragelsen af bygningen til drift og vedligeholdelse?”

Hvis du har det sådan, er du ikke alene!

Udfordringer i byggebranchen

Digitalisering giver visse udfordringer for projekter i byggebranchen, hvilket er godt beskrevet i undersøgelsesrapporten ”Mapping the Information Economy: A Tale of Five Industries”:

  • Medarbejderne i organisationen har ikke nær kontakt med hinanden
  • Der er færre generelle og centrale samlingspunkter for kontakten med byggepladsen/projektet, men flere semicentrale punkter
  • Flere eksterne parter uden for organisationen deltager på byggepladsen eller i projektet

BIMEYE nemt og effektivt BIM-samarbejde

Med BIMEYE fungerer et cloudbaseret administrationssystem til BIM-data som dynamisk rygrad i arbejdet med BIM-projekter. Det fjerner tvivlen og alle spørgsmålene. Projektadministrationen bliver mere gennemskuelig og effektiv, kvaliteten øges, og du kan radikalt forbedre samarbejdet i byggeprojekter og hurtigere levere færdige projekter. 

Med BIMEYE er det med andre ord nemt, effektivt og tidsbesparende at samarbejde om BIM-projekter helt fra konceptstadiet, og frem til den færdige bygning overdrages til ejendomsadministrationen.

I alle byggeprojekter har man brug for en projektportal, hvor man kan gemme og udveksle filer, dokumenter, modeller o.l. Hvis det skal foregå digitalt, dynamisk og effektivt, kræver det, at data fra disse filer og dokumenter gemmes i et datamiljø, hvor data opdateres i realtid, dvs. i en projektdataportal, som alle involverede parter kan anvende.

BIMEYE – en portal til projektdata 

BIMEYE kan sammenlignes med en projektportal til dokumentstyring, men BIMEYE er ikke beregnet til filer og dokumenter, men til opdaterede live data fra alle aktiver (bygningsdele) i et projekt.

I et sikkert, hurtigt og let tilgængeligt fælles datamiljø kan du, dine kolleger og alle andre, der deltager i projektet, bidrage med data og hente data, der er opdateret i realtid, uanset jeres forskellige roller i BIM-projektet.

Alle projektmedlemmer kan således få adgang til de nyeste opdaterede og korrekte informationer, hvilket øger kvaliteten og tempoet i byggeprojektet.

BIMEYE omfatter processtyringsfunktioner baseret på best practice-principper og håndterer alle data i dine projekter i et sikkert miljø. 

Derfor kan du koncentrere dig om de fagområder, hvor du kan gøre en forskel og arbejde smartere uafhængigt af BIM- eller CAD-programmer.

Brug for mere information: BIMEYE

Tikab anbefaler BIMEYE

Cedervall Architects anbefaler BIMEYE

Kontakt os for rådgivning og mere information

Kontakt mig

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Building & Infrastructure

Relaterede produkter


Løsninger

CMMS Software Maintenance Connection

Med Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én brugervenlig CMMS løsning. Symetri rådgiver dig og sikrer en god implementering.

Læs mere
Løsninger

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Læs mere
Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere