Autodesk Docs

Autodesk Docs

Autodesk Docs er en online platform som kan bruges i alle af byggeriets faser til ledelse, designsamarbejde og dataadministration. 

Alle kan samarbejde effektivt med Autodesk Docs

Løsningen integrerer med Revit, Civil 3D og AutoCAD, Office m.fl. og gør det muligt, at se og rediger projektdata i realtid, uanset hvor du befinder dig. Docs kan anvendes af alle i byggeri og er en del af AEC Collection.

På byggepladsen sikres, at der bliver bygget efter de sidst opdaterede modeller, hvilke mindsker fejl og ombyg. På designkontoret eller hjemmearbejdspladsen er det et værktøj der hjælper med at optimere og styre alle aspekter af byggeprocessen på tværs af byggeriets faser. Autodesk Docs benyttes til  BIM (building information management), konstruktionledelse, dokumenthåndtering, Construction field management og Lean.Se hvordan Autodesk Docs virker

Fordele ved Autodesk Docs

  • Strømliner BIM projekters arbejdsgange (workflows)
  • Sparer tid, minimerer risiko og undgår fejl i projekterne
  • Hjælper med at forbedre kvalitet, sikkerhed og klargøring til drift
  • Understøtter lean i praksis for byggeriet

 

 

 BIM 360 versioner 

Autodesk Docs (tidligere BIM 360™ Docs) er nu en del af AEC Collection. Løsningen sikrer, at hele projektteamet bygger fra den korrekte version af dokumenter, planer og modeller. I sparer tid, reducerer risici og afbøder fejl i byggeprojekter.

BIM 360™ Collaborate Pro (tidligere Design) sikrer Revit samarbejdet og god data management i hele projektets livscyklus i realtid internt i virksomheden og med eksterne partnere.

Autodesk BIM Collaborate (tidligere BIM 360™ Coordinate) effektiviserer BIM i skyen fra design - udførsel og hjælper jer med at koordinere hele projektet.  Projektteamet er forbundet i løsningen. Praktisk talt har alle adgang til de nyeste projektmodeller og data i hele projektets livscyklus hvor som helst, når som helst. BIM 360 Coordinate hjælper dig med at gennemgå projekter og løse koordineringsproblemer hurtigere.  

Autodesk™ Build kan tilgås fra mobilen eller anden teknologi, som er med på farten eller på byggepladsen. Softwareløsningen understøtter 2D og 3D miljøer i i skyen og gør samarbejde og rapportering nemmere. Med Build i hånden har alle on-site sikker adgang til kritisk information og de nyeste versioner af projektdokumenter

Kontakt os for mere information

Henrik Munk Madsen

Henrik Munk Madsen

Denmark Business Area Director AEC, Symetri

Relaterede produkter


Løsninger

Autodesk BIM Collaborate

Symetri tilbyder dette værktøj fra Autodesk, der effektiviserer samarbejde og koordinering omkring BIM-modellen og skaber øget bygbarhed. Løbende kollisionskontrol gør det muligt at opdage fejl tidligt i processen.

Læs mere