Revit Specialist

På dette kursus lærer du hvad der skal tages højde for i forbindelse med håndtering af Revit modellen på større projekter. Du lærer arbejdsmetoder for projektoptimering, informationsudveksling samt import og eksport.

Kursusindhold:

  • "View templates" og filtre: Håndtering af visningen af objekterne via filtre samt oprettelse af forskellige "view templates"
  • Worksets: Hvorfor og hvordan arbejdes med workset i Revit.
  • Parameters, tags og skemaer: Hvordan knyttes information til objekter og hvordan vises de i skemaer. Data håndtering og eksport.
  • Designoptions: Hvordan arbejdes med flere forskellige projektforslag i samme model.
  • Koter og koordinatsystem: Hvilke typer koordinatsystem findes i Revit og hvordan sikres at der arbejdes i korrekt koter og koordinatsystem.
  • Metoder og tips: Metoder og tips til projekt optimering, informationsudveksling og templates.

Målsætning:
Efter endt kursus vil du være i stand til effektivt at kunne opbygge retningslinier for arbejdsprocesser i forbindelse med projektering og udveksling i/af en Revit model.

Kommende kursusdatoer

Der er ingen planlagte datoer for dette kursus.

Vi har ikke planlagt nogen datoer for dette kursus. Du kan registrere din interesse, så giver vi besked, så snart det næste kursus afholdes.

Din interesse er registreret.

Din interesse er registreret.

Registrer din interesse

Ved at indsende denne formular accepterer du vores Privacy Policy og giver os lov til at gemme oplysninger, som du leverer (dvs. info om allergier eller lignende).