Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Mads Storgaard, Sales Director MFG
Mads Storgaard Sales Director MFG E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+45 24 60 82 44

Fabriks- og procesanlæg

Fremtidens fabriksanlæg.

Med ny teknologi og digitalisering af fabriksanlæg kan virksomhederne tage skridtet til næste niveau og udnytte fordelene ved automatisering, effektivisering, øget produktivitet og større forudsigelighed.

Virksomheder i alle brancher skal kunne imødekomme den voksende globale efterspørgsel efter grundlæggende fornødenheder og serviceydelser som energi, vand, fødevarer, medicin og affaldshåndtering.

I forbindelse med projektering og opførelse af fabriksanlæg er det efterhånden umuligt at komme uden om krav som "hurtigere", "billigere" og "større fleksibilitet".

 Branchens øgede interesse for at benytte sig af modulær anlægsteknologi til at overkomme de nye udfordringer skyldes først og fremmest, at anlæg nu ofte etableres på mere fjerntliggende steder. Dette faktum øger transport-, energi- og materialeomkostningerne og behovet for at have kompetente medarbejdere på stedet.

I den modulære verden handler det om at minimere og effektivisere – uanset om det handler om infrastruktur, udstyr, komponenter eller specielle kompetencer.

Kontakt os her 


Let Your Ideas Shape the Future - add Symetri to your Value Chain

Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44