Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Mads Storgaard, Sales Director MFG
Mads Storgaard Sales Director MFG E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+45 24 60 82 44

Biler & Transport

Skab udvikling med innovative løsninger.

Den globale bilindustri og transportsektor står over for mange udfordringer i løbet af de næste år. Man er nødt til at forholde sig til spørgsmål som utidssvarende infrastruktur, skrappere emissionskrav, mere omfattende regulering og statslig indblanding, hvis fremtiden skal være mere bæredygtig.

I bilindustrien vinder hybrid- og elbiler frem på bekostning af traditionelle transportmidler. Desuden efterspørger forbrugerne flere specialfremstillede produkter og ønsker nu også ofte at se deres egen bil, inden den sættes i produktion.

 

 

For virksomheder i transportbranchen spiller kvalitetsstyring en afgørende rolle, ligesom branchespecifikke standarder og metoder som IRIS og 8D er væsentlige faktorer i virksomhedernes forretningsløsninger. Produkterne skal opfylde gældende krav, og derfor er det vigtigt at minimere risikofaktorerne. De følger derfor kvalitets- og sikkerhedsforskrifterne nøje gennem hele produktets livscyklus, hvilket naturligvis også stiller store krav til datahåndtering og andre tilknyttede processer.

Et team, der arbejder med funktionelt design og udvikling af moderne motor- og transportkøretøjer, omfatter ofte repræsentanter fra flere forskellige fagområder som sikkerhedsvurdering, visualisering, køretøjsdynamik, elektronik, holdbarhed og bæredygtighed. Derudover indgår komplekse komponenter i alt fra projektering og udformning til selve produktionsprocessen, hvilket forudsætter en kombination af forskellige værktøjer og teknologier.

Kontakt os her

Let Your Ideas Shape the Future - add Symetri to your Value Chain

Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44