Styring af drift og vedligehold

CMMS software

Med et CMMS system sikrer du, at der kommer styr på virksomhedens vedligehold og at job og opgaver bliver udført korrekt og til tiden. Læs her om fordelene ved et godt Computerized Maintenance Management System, og hvem det er relevant for.

CMMS software

Hvad er CMMS software?

CMMS er en forkortelse for Computerized Maintenance Management System eller Software.
Et CMMS system er et digitalt værktøj til planlægning og styring af vedligehold. Med det rette Computerized Maintenance Management System opnås det mest optimale grundlag for, at din virksomhed altid er produktionsdygtig. 
Symetri udbyder CMMS løsningen Maintenance Connection, der nedbringer nedetid og forlænger aktivets levetid.

Hvem er målgruppen for et Computerized Maintenance Management System?

CMMS software er relevant for alle der arbejder med Facility Management eller vedligeholdelse af bygninger. Hvad enten du er bygherrer, Maintenance Manager, Facility Manager eller lignende vil systemet tilføre værdi og sikre at jeres vedligeholdelsesopgaver bliver håndteret professionelt.

Hvordan kan man bruge CMMS software?

Med CMMS software kan du hurtigt oprette vedligeholdelsesopgaver med estimerede materialer, kritisk dokumentation og relevant instruktion, som hele teamet kan tilgå, uanset hvor de befinder sig. Alle PM-oplysninger ligger ét sted og kan tilknyttes flere aktiver gennem hele vedligeholdelsesprocessen.

Fordele ved CMMS software

Med et CMMS system som fx Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én løsning. Det betyder at alt data er samlet et sted og at vedligeholdelses-opgaverne kan automatiseres og håndteres, når det passer bedst.

Reducer nedetid

Undgå overraskende driftsnedbrud

Forlæng levetid

Regelmæssig og forbyggende vedligehold af aktiver

Hurtig service

Fremskynd anmodninger med en problemfri proces

Vil du gerne vide mere om CMMS software?

Kontakt os nedenfor, hvis du vil høre mere om CMMS software og mulighederne for administration af drift og vedligehold med Maintenance Connection. Så viser vi dig, hvordan løsningen bedst anvendes. Du har også mulighed for at se vores webinar on-demand om CMMS software.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Blog

Autodesk Forma - en del af AEC Collection

10 november 2023

Skab bæredygtige og innovative forslag til by- og boligudvikling med Autodesk Forma - løsningen som kan købes selvstændigt, og som du automatisk har adgang til via AEC Collection. Læs mere om alle de smarte designfunktioner og hvordan Forma integrerer med øvrige Autodesk løsninger.

Læs mere
Blog

Autodesk Docs - løsningen der er inkluderet i din AEC Collection

24 april 2023

Har du en AEC-collection? Så har du automatisk adgang til Autodesk Docs, der giver dig mulighed for at gennemgå og sammenligne tegninger og modeller i skyen, hvilket optimerer samarbejdet i hele projektteamet. I denne blog gør vi dig klogere på de smarte funktioner i Autodesk Docs og AEC Collection.

Læs mere
Blog

Er du klar til at arbejde med landskabsdesign i 3D?

12 marts 2023

Selvom de fleste i byggebranchen for længst har taget BIM-modellen til sig, så skaber mange landskabsarkitekter stadig deres landskabsdesign i 2D. Er du én af dem?  I denne blog gør vi dig klogere på fordelene ved at arbejde i 3D og giver dig samtidigt et bud på en BIM-løsning designet specielt til landskabsarkitekter. 

Læs mere