Styring af drift og vedligehold

CMMS software

Med et CMMS system sikrer du, at der kommer styr på virksomhedens vedligehold og at job og opgaver bliver udført korrekt og til tiden. Læs her om fordelene ved et godt Computerized Maintenance Management System, og hvem det er relevant for.

CMMS software

Hvad er CMMS software?

CMMS er en forkortelse for Computerized Maintenance Management System eller Software.
Et CMMS system er et digitalt værktøj til planlægning og styring af vedligehold. Med det rette Computerized Maintenance Management System opnås det mest optimale grundlag for, at din virksomhed altid er produktionsdygtig. 
Symetri udbyder CMMS løsningen Maintenance Connection, der nedbringer nedetid og forlænger aktivets levetid.

Hvem er målgruppen for et Computerized Maintenance Management System?

CMMS software er relevant for alle der arbejder med Facility Management eller vedligeholdelse af bygninger. Hvad enten du er bygherrer, Maintenance Manager, Facility Manager eller lignende vil systemet tilføre værdi og sikre at jeres vedligeholdelsesopgaver bliver håndteret professionelt.

Hvordan kan man bruge CMMS software?

Med CMMS software kan du hurtigt oprette vedligeholdelsesopgaver med estimerede materialer, kritisk dokumentation og relevant instruktion, som hele teamet kan tilgå, uanset hvor de befinder sig. Alle PM-oplysninger ligger ét sted og kan tilknyttes flere aktiver gennem hele vedligeholdelsesprocessen.

Fordele ved CMMS software

Med et CMMS system som fx Maintenance Connection kan du organisere og strukturere alle dine aktiver i én løsning. Det betyder at alt data er samlet et sted og at vedligeholdelses-opgaverne kan automatiseres og håndteres, når det passer bedst.

Reducer nedetid

Undgå overraskende driftsnedbrud

Forlæng levetid

Regelmæssig og forbyggende vedligehold af aktiver

Hurtig service

Fremskynd anmodninger med en problemfri proces

Vil du gerne vide mere om CMMS software?

Kontakt os nedenfor, hvis du vil høre mere om CMMS software og mulighederne for administration af drift og vedligehold med Maintenance Connection. Så viser vi dig, hvordan løsningen bedst anvendes. Du har også mulighed for at se vores webinar on-demand om CMMS software.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Blog

Byg bedre sammen

22 juni 2022

Fordelene ved cloud-løsninger som f.eks. Autodesk Construction Cloud er mange, og potentialet bliver kun større. Bliv klogere på hvorfor og hvordan du bygger bedre med ACC-platformen. 

Læs mere
Blog

Autodesk Construction Cloud

16 maj 2022

Med Autodesk Construction Cloud tager du BIM til det næste niveau. Autodesk Construction Cloud (ACC) forbinder workflows, teams og data i alle byggeriets faser. Hør hvordan og hvilke løsninger, der indgår i platformen.

Læs mere
Blog

Autodesk Flex

03 april 2022

Autodesk har lanceret en ny og fleksibel måde at tilgå Autodesk produkter på kaldet Autodesk Flex. Men hvem er den nye pay pr use metode egentlig relevant for, og hvordan fungerer den i praksis? Læs her hvordan Flex bedst anvendes, og hvordan du sammensætter den optimale licensportefølje fremadrettet.

Læs mere