Digitalisering som drivkraft for bæredygtigt og cirkulært byggeri

Det er i nye teknologier og gennem digital bæredygtighed i byggeriet, at det grønne potentiale findes. 

Digitalisering som drivkraft for bæredygtigt og cirkulært byggeri

Bliv klogere på hvorfor fremtiden kræver digitale løsninger og hvordan Autodesk Construction Cloud gør det nemmere at genanvende materialer og samarbejde på tværs.

v. Thomas Gregersen, Senior Technical Specialist, Autodesk 

Articles

Bliv klar til de nye klimakrav

26 september 2022

Hør hvilke konsekvenser og perspektiver de nye klimakrav har for byggebranchen og hvordan det nyoprettede videnscenter VCBK – under bolig og planstyrelsen, kan hjælpe dig med at opbygge kompetencer og viden om bygningers klimapåvirkninger.

Læs mere
Articles

Byg bæredygtig og overhold kommende lovkrav

26 september 2022

Hvad er tendenserne indenfor bæredygtighed i byggeriet? Og, hvordan muliggør digitale løsninger et mere bæredygtigt byggeri med overholdelse af lovgivning og certificeringer? Hør Jesper Rings perspektiver på fremtidens byggeri - og oplev hvordan du nemt og effektivt kan styre bæredygtighedsprocessen og overholde de strammere krav på området ved hjælp af den digitale platform Frame.

Læs mere
Articles

CO2 beregninger i designfasen

26 september 2022

Når funktion, æstetik og klimamål skal gå op i en højere enhed, kan det være svært at overskue konsekvenserne af de enkelte valg og hvordan de påvirker bygningens CO2 aftryk. Hvordan kan de klimamæssige konsekvenser af produkt og materialevalg visualiseres i de tidlige faser? Frame og Symetri deler deres vision for et designværktøj, der kan bringe bygherres ønsker og mål tættere på designfasen.

Læs mere