Byg bæredygtig og overhold kommende lovkrav

Hvad er tendenserne indenfor bæredygtighed i byggeriet? Og, hvordan muliggør digitale løsninger et mere bæredygtigt byggeri med overholdelse af lovgivning og certificeringer? 

Byg bæredygtig og overhold kommende lovkrav

Hør Jesper Rings perspektiver på fremtidens byggeri - og oplev hvordan du nemt og effektivt kan styre bæredygtighedsprocessen og overholde de strammere krav på området ved hjælp af den digitale platform Frame.

v. Jesper Ring, CEO, Frame

Articles

Bliv klar til de nye klimakrav

26 september 2022

Hør hvilke konsekvenser og perspektiver de nye klimakrav har for byggebranchen og hvordan det nyoprettede videnscenter VCBK – under bolig og planstyrelsen, kan hjælpe dig med at opbygge kompetencer og viden om bygningers klimapåvirkninger.

Læs mere
Articles

CO2 beregninger i designfasen

26 september 2022

Når funktion, æstetik og klimamål skal gå op i en højere enhed, kan det være svært at overskue konsekvenserne af de enkelte valg og hvordan de påvirker bygningens CO2 aftryk. Hvordan kan de klimamæssige konsekvenser af produkt og materialevalg visualiseres i de tidlige faser? Frame og Symetri deler deres vision for et designværktøj, der kan bringe bygherres ønsker og mål tættere på designfasen.

Læs mere