Bliv klar til de nye klimakrav

Fra januar 2023 indføres der nye klimakrav i bygningsreglementet for nybyggeri, som bl.a. betyder at bygningers klimapåvirkninger skal dokumenteres. 

Bliv klar til de nye klimakrav

Hør hvilke konsekvenser og perspektiver det har for byggebranchen og hvordan det nyoprettede videnscenter VCBK – under bolig og planstyrelsen, kan hjælpe dig med at opbygge kompetencer og viden om bygningers klimapåvirkninger.

v. Thilde Fruergaard Astrup, Centerleder, Videncenter om Bygningers Klimapåvirkninger

Articles

Byg bæredygtig og overhold kommende lovkrav

26 september 2022

Hvad er tendenserne indenfor bæredygtighed i byggeriet? Og, hvordan muliggør digitale løsninger et mere bæredygtigt byggeri med overholdelse af lovgivning og certificeringer? Hør Jesper Rings perspektiver på fremtidens byggeri - og oplev hvordan du nemt og effektivt kan styre bæredygtighedsprocessen og overholde de strammere krav på området ved hjælp af den digitale platform Frame.

Læs mere
Articles

CO2 beregninger i designfasen

26 september 2022

Når funktion, æstetik og klimamål skal gå op i en højere enhed, kan det være svært at overskue konsekvenserne af de enkelte valg og hvordan de påvirker bygningens CO2 aftryk. Hvordan kan de klimamæssige konsekvenser af produkt og materialevalg visualiseres i de tidlige faser? Frame og Symetri deler deres vision for et designværktøj, der kan bringe bygherres ønsker og mål tættere på designfasen.

Læs mere