Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Ekovent

Digital simulering sparer tid og penge.

EKOVENT fremstiller og sælger produkter til brandbeskyttelse, komfort og industriventilation. Investeringen i ny simuleringsteknik har givet virksomheden helt nye muligheder for produktudvikling, bl.a. som leverandør til Facebooks datacenter i Luleå. Med produktet Simulation CFD fra Autodesk kan de allerede på computeren hurtigt simulere og kontrollere tryktabet i et produkt, hvilket før var både tidskrævende og kostbart.

Med simulering kan man i vidt omfang gengive virkeligheden i et virtuelt miljø med CAD-modellen i centrum. Man skaber med andre ord en digital prototype, hvor sensorer kan placeres senere i en visualisering, som alle kan forstå. Formålet er at give brugeren et godt indblik i det færdige resultat, længe før konstruktionsprocessen er fuldført.

”Eftersom vi nu kan udføre digitale simuleringer, kan vi arbejde mere hensigtsmæssigt med kundespecifikke projekter. Hvor vi før bare måtte foretage et skøn, kan vi nu regne os frem til et resultat og dermed nå frem til fakta i stedet for antagelser,”

siger Henrik Augustsson, Production Engineering Manager hos EKOVENT.

Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44