Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhenrik.munk.madsen@symetri.com Telefon+45 40 52 20 52
Tue Egebak, Key Account Manager AEC
Tue Egebak Key Account Manager AEC E-mailtue.egebak@symetri.dk Telefon+45 61 20 46 54
Not found image

maj 2017

BIM Forum 2017 - Shape the Future

Deltag i BIM Forum den 14. september i København og hør hvordan du bedst imødekommer fremtidens udfordringer, tager den nyeste teknologi i anvendelse og effektiviserer dine arbejdsprocesser.


Byggebranchen står over for store forandringer, der blandt andet er drevet af den teknologiske udvikling. Med temaet Shape the Future, vil vi på dette års BIM Forum bringe alle buzz-words i øjenhøjde – dels med input fra vores egne eksperter, men lige så vigtigt – høre hvordan virksomheder anvender den nye teknologi.

Vi blænder op for et spændende program med fokus på bl.a. Autodesk Revit 2018 og de fedeste features som Revit Live og C4R, Virtual Reality, Cloud Solutions og Reality Capture.

Vi har desuden inviteret en række interessante udstillere, som giver dig mulighed for at afprøve nogle af branchens vigtigste fremtids-teknologier i form af 3D print (Canon), HoloLens, HTC Vive (VR), 3D scan (Faro) og Bluebeam.

Se den spændende agenda nedenfor - og tilmeld dig allerede i dag.
HUSK - det er gratis at deltage.


Tilmelding

Tid: 14. september 2017
Sted: Robert Jacobsens Vej 70.1 , 2300 København

KLIK på knappen og tilmeld dig nu.


 

Agenda for dagen

Kl. 11.00 - 16.00

Registrering & kaffe

Velkommen
v/ Henrik Munk Madsen, Symetri.

Gennemgang af nyhederne i Revit 2018
Bliv klogere på Collaboration for Revit, spændende plugins og VR med Revit Live, v/ Daniel Davies, Symetri.

ZESO Architects fortæller om deres anvendelse af VR 
Hør ZESO Architects fortælle, hvordan de bruger VR og AR i den interne designproces - og i forbindelse med kundepræsentationer, hvor b.la. Revit Live er med til at give en langt bedre fornemmelse af de designs, som bliver præsenteret.
v/ Pawel Gorski, ZESO Architects.

Visualisering – Virtual Reality (VR) & Augmented Reality (AR)
Hør hvorfor Visualisering er så interessant. Vi bringer både software og hardware ind i en forretningsmæssig kontekst og viser alle designeres drøm med Lumion,
v/ Matthijs Lotter Homan, Symetri.
Få også indsigt i hvordan VR og AR kan anvendes til at øge virksomhedens konkurrenceevne – og hvordan teknologierne kommer til at virke i fremtiden, v/Martin Saldert, Symetri.

Frokostpause med sandwich-to-go (12.30-13.00)
Tag din sandwich under armen og brug pausen til at møde vores udstillere:

 • FARO 3D scan (et vigtigt element i scan-2-BIM leverancen) 
  Hvis man mangler et nøjagtigt udgangspunkt i forbindelse med renovering eller ombygning, er 3D-laserscanning en oplagt mulighed for at fremstille et nøjagtigt billede af bygningen med præcise mål i tre dimensioner.

 • 3D Print (Canon viser de absolut nyeste teknologier på området)
  Vil du gerne fremskynde produktdesignprocessen og reducere produktionstiden? Og, har du brug for at reducere spild i produktions-processen ved at reducere fejl? Med applikationer, der strækker sig fra rapid prototyping (RP) til værktøjer, skabeloner og fiksturer, tilbyder Canon en 3D-printløsning, der passer til jeres virksomheds behov.

 • VR og AR (besøg vores VR Cave og prøv seneste teknologi på egen krop)
  Prøv bl.a. HoloLens, HTC Vive og andre førende teknologien på egen krop og tag dit næste VR og AR skridt ind i fremtiden. 

 • Bluebeam (PDF løsningen alle må eje…)
  Bluebeam tager arbejdet med PDF til helt nye højder med fokus på det papirløse arbejdsflow. Vi viser de seneste nyheder - bl.a. forbedret 3D PDF-format, forbedring af optællingsværktøjet og udvidede funktioner til opmåling.

Fremtiden er cloud
Oplev hvordan den cloud-baserede løsning BIMeye sikrer høj kvalitet og effektivitet i store byggeprojekter. Via tilpassede apps får du mulighed for at arbejde smartere på en enkel måde uafhængig af BIM eller CAD program. Det giver alle parter i byggeprocessen sikker adgang til data hele vejen igennem projektplanlægningen - fra tidlig fase til drift, 
v/ Mats Persson og Daniel Davies, Symetri.

BIMeye i den virkelige verden
Hør hvordan tnt arkitekter har effektiviseret renoveringen af Boligforeningen Postparken i Kastrup - og reduceret mængden af tegninger ved at anvende den cloud-baserede database-løsning Room Manager fra BIMeye,
v/ Kristian Boll, tnt arkitekter.

Reality Capture / 3D scan til BIM
Vi fanger virkeligheden og konverterer den til en 3D model….. 3D scanning er en unik måde at få styr på alle detaljer i bygningen eller konstruktionen. Outputtet er en punktsky, som bl.a. kan viderebearbejdes til BIM-modeller. 3D scan til BIM er et godt værktøj til at optimere workflow og forretning og den perfekte løsning til alle, der arbejder med renoverings-projekter….det har de bl.a. gjort i Sveriges Rigsdag i Stockholm og ved renoveringen af det tidligere Miljøministerium i København,
v/Shahab Khalaj / Anders Jansson, Symetri.

Kundecase – Saint-Gobain
Hør hvordan Saint-Gobain har taget forskellige teknologier fra dagens agenda i anvendelse for at optimere deres arbejdsprocesser og skabe merværdi. Og få indblik i deres tanker om BIM og VDC som nøglefaktorer, der sikrer, at forretningen udvikler sig fra nuværende stadie og ind i fremtiden,
v/ Nicolaj Hvid, Saint-Gobain.

Tak for i dag og Q&A
Vi forsøger, at give svar på om de nye teknologier reelt set skaber værdi for forretningen - og har input om den nye Subscription Model – leje af Autodesk licenser.


BIM Forum i andre lande

Husk også at vi afholder BIM Forum i andre lande.

Norge

Sverige 

Finland

 

 

 

Kontakt

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhenrik.munk.madsen@symetri.com Telefon+45 40 52 20 52
Tue Egebak, Key Account Manager AEC
Tue Egebak Key Account Manager AEC E-mailtue.egebak@symetri.dk Telefon+45 61 20 46 54